Indryk dit egen arrangement gratis i DetSker, begynd ved at klikke her Tilbage

Se kunsten "Dingle" i Seldeco, Foreningen Seldeco

   Bookmark and Share

Udskriv arrangement - klik her

Kunstner Erik Vitcetz Smidt, Køge, underviser andre kunstnere på Dingle i Junget. Sideløbende med kurset udstiller de i Seldeco.

Arrangør: Foreningen Seldeco
Tid og sted: 14.00
Lokalområde: Selde/Åsted, Junget/Grættrup/Thorum, Thise/Sundsøre, Fur

Afholdelsessted:
Furvej 27, Selde
7870 Roslev

Foregår fra den 24-07-2017 til den 06-08-2017. Afholdes alle uger i perioden på alle ugedage.

Yderligere information

I ugerne 30 og 31 kan man i Seldeco opleve en helt særlig udstilling!

Kunstner Erik Vitcetz Smidt fra Køge har hvert år et 2-ugers langt sommerkursus, hvor han underviser andre kunstnere. Igen i år foregår undervisningen i uge 30 og 31, og deltagerne skal bo og arbejde på Dingle i Junget.

Seldeco har mødt Erik Vitcetz og han lover, at både nye og gamle værker, fra hans egen hånd, vil blive udstillet i butikken, ligesom kursisternes! De udstillende kunstnere er

Karen Jensen, maleri.

Hanne Møller Laursen, maleri og skulptur.

Pia Skovbo, maleri.

Tage Størup, keramik.

 

Erik Vitcetz, maleri og skulptur.

 

Udstillingen starter den 24. juli med en fernisering i Seldeco, hvor alle interesserede er meget velkomne!

Her er altså tale om, at man kan få en helt igennem unik oplevelse, hvor kunstnernes arbejder løbende vil blive udstillet i Seldeco, tillige med deres læremesters.

Seldeco glæder sig over, at Erik Vitcetz har lyst til at vise sine værker frem i Selde, mens han arbejder med sine kursister på Dingle.

”Det er ekstra spændende, fordi vi får mulighed for at udstille en række forskellige kunstværker, af forskellige kunstnere, der arbejder på Dingle i sommerferien. Derfor kan vi med rette sige: Se kunsten DINGLE i Seldeco!” fortæller Bjarne Christensen, formand for foreningen Seldeco.

Seldeco er en forening, hvor lokale kunsthåndværkere i fællesskab har åbnet butikken på Furvej 27 i Selde, hvor de udstiller og sælger deres mangeartede varer. Her kan man finde alt fra glas, papir, filt, olie, foto og akvarel til håndsyede tæpper og unika smykker. Butikken har eksisteret i 3 år, og vidner om, at hvis man løfter i fællesskab, kan man bære meget mere. I skolernes ferie har foreningen åbent alle dage fra 10 til 17, og man kan møde både smykkesmed, filtdame, antikhandler og en lokal forfatter, hvis man lægger vejen forbi. Man skiftes nemlig til at bemande butikken. Og hvis man kommer forbi i uge 30 eller 31, kan man også være heldig at møde en eller flere af de kursister, der under Erik Vitcetz vejledning frembringer kunst på Dingle.

 





 

sallingweb.dk fralægger sig et hvert ansvar for arrangementernes indhold


allowed notallowed