Indryk dit egen arrangement gratis i DetSker, begynd ved at klikke her Tilbage

Verden i Focus, Seldeco

   Bookmark and Share

Udskriv arrangement - klik her

Peder Nors arbejder med Linotryk, oliemaleri, tegninger, keramiske relieffer, og skulpturer.
Ferniseringen åbner søndag den 11. februar 2018 kl. 14.

Arrangør: Seldeco
Tid og sted: 14.00 - 17.00
Lokalområde: Selde/Åsted, Roslev/Rybjerg, Fur, Breum/Grinderslev/Grønning

Link: http://seldecoart.dk/arrangementer/peder-nors-udstiller/. Klik her og åben linket i nyt vindue.

Afholdelsessted:
Furvej 27, Selde
7870 Roslev

Foregår fra den 11-02-2018 til den 12-03-2018. Afholdes alle uger i perioden på disse ugedage: onsdag torsdag fredag lørdag søndag.

Yderligere information

Peder Nors har gennem billeder, skitser, linotryk, relieffer og skulpturer, skildret mennesket i de historiske, kulturelle, religiøse, national konfliktfyldte spændinger, som altid har været en del af vores verden, ikke mindst i de seneste årtier hvor miljøproblematikken er blevet aktuel. Kunstneren har gennem sine arbejder givet et sammendrag af verden frem til i dag på en ironiserende måde.

Peder Nors har gennem 40 år arbejdet som International skibskonsulent, ansat i et dansk Rådgivende skibsingeniørfirma med projekter over hele verden, og han har de sidste 20 år hovedsageligt arbejdet med udviklingsprojekter i den tredje verden som for eksempel: Vietnam, Bangladesh, Cambodia, Tanzania, Uganda, Ghana, Mozambique.

Han har via sit job fået stort kendskab til mange forskellige religiøse og kulturelle samfund. Ligeledes har Peder Nors hentet megen inspiration fra de tyske ekspressionister, f.eks. Otto Dix, Kaete Kollwitz, George Grosz mfl. Han henter ligeledes inspiration fra kunst i Østafrika, Vestafrika og Vietnam.

Peder Nors er uddannet maskiningeniør og uddannet i Croquis tegning på Det Jyske kunstakademi, Aarhus kunstakademi, ved kunstmaler Svend Engelund og har deltaget i malerkursus i Grækenland hos kunstmaler Pierre Gaborit.

Peder Nors har udstillet siden 1967 og har solgt til både private og institutioner.

Peder Nors har rejst i alle verdens dele i form af arbejde – studie – ferierejser hvor følgende rejsemål har givet ham størst inspiration: Vietnam, Cambodia, Bangladesh, Tanzania, Ghana, Mozambique, Mexico, New Zealand, Italien, Grønland, Grækenland og Færøerne.

Ferniseringen åbner søndag den 11. februar 2018 kl. 14. med et lille glas og lidt mundgodt.

Seldeco glæder sig til at byde velkommen til Peder Nors og ser frem til at vise hans meget flotte kunst i butikkens bagerste lokale, hvor henved hundrede værker vil pryde vægge og podier.

Alle er velkomne.

 







 

sallingweb.dk fralægger sig et hvert ansvar for arrangementernes indhold


allowed notallowed