Indryk dit egen arrangement gratis i DetSker, begynd ved at klikke her Tilbage

Noer og Svane i Seldeco, Foreningen Seldeco

   Bookmark and Share

Udskriv arrangement - klik her

Kunstneren Lene Noer og håndværkeren Andreas Svane, som står bag Nordic Wood Work, udstiller hele Juli måned.

Arrangør: Foreningen Seldeco
Tid og sted: 15.00 - 17.00
Lokalområde: Selde/Åsted, Junget/Grættrup/Thorum, Fur, Roslev/Rybjerg

Afholdelsessted:
Furvej 27, Selde
7870 Roslev

Foregår fra den 30-06-2019 til den 04-08-2019. Afholdes alle uger i perioden på alle ugedage.

Yderligere information

Fernisering søndag den 30. juni kl. 15-17. Alle er velkomne!

Om udstillerne:
Lene Noer, f. 1951 og opvokset i Skive, er uddannet på Århus Kunstakademi, skulptur og grafik 1973-78 og Art School, Graphic dep. lll. State university, 1972-73. Lene har udstillet på adskillige gallerier og udstillingssteder i Danmark og udlandet. Lene vil i Seldeco vis et udvalg af sine grafiske værker, store akrylmalerier og kombinationer af grafik og akvarel.

Lene Noer er et kendt ansigt på Fursundegnen, fordi hun sammen med Birgitte Ejdrup Kristensen er tovholder på kunstprojektet Grassland. Senest har hun været med til at kuratere "Projekt Stol", som et led i Region Midtjyllands Europæiske Kulturfestival "Genopdag", et projekt som Seldeco's anden udstiller, Andreas Svane, er den håndværksmæssige tovholder på.

Andreas Svane, f. 1972, på Frederiksberg og opvokset på Salling. Gik i lære i 1988 som skibstømrer på Fur og delte læretiden mellem Fur og Skive, udlært bådebygger i 1992. Siden 1995 bosat i Grættrup og startede Nordic Wood Work for ca 5 år siden, sammen med Peter Norby.

Andreas er en usædvanlig dygtig håndværker med sans for design. Finere detaljer i træ og genbrug af gamle trækonstruktioner har hans store interesse. Andreas er desuden den håndværksmæssige tovholder og håndværker på "Projekt stol" som Lene Noer har været med til at kuratere.
I Seldeco vil man møde genbrugt træ, og lokalt groet træ, der er lavet til de smukkeste hylder, serveringsbrædder til tapas, skærebrædder og knivblokke, og man kan se en nytolkning af en usædvanlig smuk barnestol.

Der er selvsagt noget at glæde sig til, når Seldeco åbner døren for endnu en spændende udstilling. Begge udstillere vil være tilstede til fernisering, hvor Seldeco er vært for et glas og lidt snacks.








 

sallingweb.dk fralægger sig et hvert ansvar for arrangementernes indhold


allowed notallowed