Indryk dit egen arrangement gratis i DetSker, begynd ved at klikke her Tilbage

”Den vilde Have”, DN, Skive-Salling

   Bookmark and Share

Udskriv arrangement - klik her

Biolog Mette H. Hansen kommer og fortæller om hvordan ”Vild med Vilje” principperne, kan bidrage til kampen for de vilde arters fremtid i Danmark.

Arrangør: DN, Skive-Salling
Tid og sted: 19.00 - 21.00
Lokalområde: Skive,

Afholdelsessted:
Odgaardsvej 15 A,
7800 Skive

Foregår den 26-02-2020.

Yderligere information

Biolog Mette Hesselholt Hansen kommer og fortæller om, hvordan din egen have, efter ”Vild med Vilje” principperne, kan bidrage til kampen for de vilde arters fremtid i Danmark - samtidig med, at du får mindre havearbejde-stress og mere tid til at nyde de vilde beboere på egen matrikel. Samtidig får du et tip til, hvordan du bliver alle ukrudtsproblemer kvit én gang for alle, uden hverken gift eller knofedt. 
Der bor omkring 37.000 forskellige vilde arter sammen med os i Danmark. Den nye rødliste fortæller os, at hver fjerde af vores vilde arter er i akut fare for at forsvinde.  Mange vil vende blikket mod plastik, klimaforandringer eller sprøjtegifte for at finde årsagen, men den største trussel mod de danske arter er faktisk, at vi er så gode til at rydde op. En lille smule mere målrettet rod i haven kan give masser af liv og oplevelser. Få praktiske tips til haven og vær med til en samtale om have-æstetik, natursyn og den glæde der er ved at ved at lære sine vilde naboer at kende.

Mette H.H. H. u
nderviser på VIA University College i Silkeborg, og har tidligere arbejdet hos Agri Nord samt på Aarhus Universitet.
Arrangør: Anni Oppelstrup Blohm 28931072






 

sallingweb.dk fralægger sig et hvert ansvar for arrangementernes indhold


allowed notallowed