Indryk dit egen arrangement gratis i DetSker, begynd ved at klikke her Tilbage

Fernisering med oplæsning, Seldeco

   Bookmark and Share

Udskriv arrangement - klik her

Fernisering med oplæsning af lyriker og billedkunstner Knud Steffen Nielsen, Glyngøre og forfatter Marianne Jørgensen, Selde.

Arrangør: Seldeco
Tid og sted: 14.00 - 17.00
Lokalområde: Selde/Åsted, Fur, Glyngøre/Sæby/Vile,

Afholdelsessted:
Furvej 27
7870 Roslev

Foregår den 06-09-2020.

Yderligere information

Søndag d. 6. september kl. 14.00 åbner Seldeco døren for en ny udstilling med oplæsning. Lyriker og billedkunstner Knud Steffen Nielsen udstiller et udvalg af sine billeder og sammen med forfatteren Marianne Jørgensen læser de begge op af deres nyeste manuskripter.

Knud Steffen Nielsen, Glyngøre, debuterede som billedkunstner på Charlottenborg, hvor han har udstillet adskillige gange. Han er repræsenteret på Frederiksborg slot, Det nationale Portrætgalleri, på Museet for moderne kunst, Sperlinga Sicilien, samt på Skive Museum. Som lyriker og forfatter er Knud Steffen Nielsen ligeledes anerkendt. Han vil denne dag læse op af sine udgivelser: ”Min Kontrabog” og ”Det gør ikke rigtigt ondt på fisk”.

Marianne Jørgensen er et kendt ansigt i Seldeco idet hun er fast medlem af foreningen og bosiddende på Kjeldgård. Hun er forfatter til både børne og voksenlitteratur, senest udkommet er hendes beretning ”Børn, Bøvl og Bigballer”, baseret på 25 års klummeskrivning i Landbrugsavisen. Denne søndag vil hun give en forsmag på tredje bind i serien om De Tavse vidner, en historisk beretning om livet efter renæssancen i 1500-tallet, med udgangspunkt helt lokalt. Dette tredje bind, Pelsjægerinden, udkommer ultimo September 2020.

Til arrangementet kan man desuden se og opleve Kirsten Jægers fantastiske havekrukker. Kirsten Jæger er jævnligt gæsteudstiller i Seldeco og i dette efterår udstiller hun krukker, hvor motivet på krukkerne er hentet fra en vandretur i Georgien og fra udsigter fra Fursund. Set fra Fur, mod Salling.

Der er gratis adgang til arrangementet. Kaffe og kage kan købes.







 

sallingweb.dk fralægger sig et hvert ansvar for arrangementernes indhold


allowed notallowed