Indryk dit egen arrangement gratis i DetSker, begynd ved at klikke her Tilbage

Årsmøde i Danmarks Naturfredningsforening, Skive-S, Danmarks Naturfredningsforening, Skive-Salling

   Bookmark and Share

Udskriv arrangement - klik her

“Som oplæg til årsmødet kommer Leif Jeppesen og Jan Opstrup og fortæller om arbejdet med at etablere et nyt stisystem i Skives sydlige bydel.

Arrangør: Danmarks Naturfredningsforening, Skive-Salling
Tid og sted: 19.00 - 22.00
Lokalområde: Skive,

Afholdelsessted:
Odgårdsvej 15A
7800 Skive

Foregår den 01-11-2021.

Yderligere information

“Som oplæg til årsmødet kommer Leif Jeppesen og Jan Opstrup, lokale borgere fra Glattrup, og fortæller om deres arbejde gennem godt 13 år med at etablere et nyt naturnært stisystem i Skives sydlige bydel.
Ideen startede på en af de utallige gåture i Glattrup Mose. Her blev mulighederne drøftet for at åbne området mere op og lave stier gennem mosen, stier som kunne forbinde bydelen med resten af byen. Grundideen var at forene adgang til byen med naturformidling og motion – og dermed føje endnu en facet til Skive Kommunes Rent liv koncept. I lang tid røg projektet ud og ind af den politiske dagsorden, men begyndte for alvor at få fart på da Skive Kommune i 2016 bevilgede penge til første del af projektet – en 150 meter lang træbro og stenmelssti gennem mosen.
De sidste penge er nu tæt på at være hjemme, efter at Spar Vest Fonden har givet tilsagn om at støtte projektet med 12,5 mio. og Skive Kommune med 9 mio. Leif og Jan fortæller også om hvordan projektet er blev koblet sammen med andre projekter i området og i Skive by og nu danner en unik helhed, som kan komme til at blive et fremtidigt vartegn for byen. Det er fortællingen om hvordan års arbejde, vedholdenhed og stædighed til sidst kan bære frugt.”
Efter oplægget og debatten er der kaffebord. Alle er velkomne.
Aftenen afsluttes med årsmødet for foreningens medlemmer - i h.t. DNs vedtægter.
PS: Billedet til opslaget viser, hvordan en bro over Viborgvej, for at forbinde de 2 bydele, kan komme til at se ud. 






 

sallingweb.dk fralægger sig et hvert ansvar for arrangementernes indhold


allowed notallowed