Indryk dit egen arrangement gratis i DetSker, begynd ved at klikke her Tilbage

Maleri, Grafik, Skulptur - Påskeudstilling, Seldeco

   Bookmark and Share

Udskriv arrangement - klik her

Fernisering på udstilling med værker af Jari Dolberg fredag d. 7. april kl. 15. Gratis adgang inkl. et glas vin og kransekage ad libitum.

Arrangør: Seldeco
Tid og sted: 10.00 - 17.00
Lokalområde: Selde/Åsted, Fur, Skive, Roslev/Rybjerg

Afholdelsessted:
Furvej 27, Selde
7870 Roslev

Foregår fra den 07-04-2017 til den 30-04-2017. Afholdes alle uger i perioden på alle ugedage.

Yderligere information


Åbn: Dolberg 3.pdf (0,28 MB), klik her.

I påsken åbner Seldeco en særudstilling med værker af Jari Dolberg. Udstillingen omfatter Malerier, Grafik og Skulpturer. Jari Dolberg  er født i Randers 1971, opvokset på Djursland og nu bosiddende i Roslev. Han har en lang række kurser og uddannelser bag sig inden for både billedkunst, maleri, skulpture og kunsthistorie. I 2016 debuterede han som forfatter til bogen "Drengen der løb væk og gemte sig på taget".

"Når du har besluttet at du vil være kunstner, må du også beslutte at du ikke er bange for at gøre dig selv til grin", siger Jari Dolberg og fortsætter: "En anden beslutning er at finde et emne som virkelig optager dig, uden et emne der formår at være en del af dig, bliver det du laver automatisk bare en dekoration, et sofastykke.

I min mening er den største kunst den, der får dig til at vende tilbage til menneskets skrøbelighed, menneskets sårbarhed, blottet og gennemsigtig, det der efterlader en med tanker. At være menneske. Alt hvad jeg er, bruger jeg i min kunst".

Jari Dolberg har udstillet utallige steder i både Danmark og udlandet og Seldeco glæder sig til at kunne ligge lokaler til, at Jari Dolberg denne gang kan udstille i sit eget lokalområde.

Efter ferniseringen kan udstillingen ses og opleves i Seldecos udstillingslokale resten af April måned.

 





 

sallingweb.dk fralægger sig et hvert ansvar for arrangementernes indhold


allowed notallowed